Lagom
in the sun

Lev i perfekt balans med 300 soldagar om året

Upptäck
Platsen där du befinner dig påverkar balansen i livet.
Tänk om du bodde på Costa del Sol?
Upptäck

Vill du veta mer om hur du kan bo på Costa del Sol?*

Om du funderar på att investera i Costa del Sol för att njuta till fullo av den livsstil som definierar dig, kontakta oss. Vi har mycket att visa dig.

*Fyll i formuläret så hör en av våra säljare av sig.

Perfekt balans.
Varken mer eller mindre.

"tt hem bör en både bo i och njuta av. Jag är en stark förespråkare av att inte känna sig bunden vid saker"

Niki Brantmark, lagomexpert

På Costa del Sol hittar du nyckeln till ett harmoniskt och fridfullt liv. En naturlig och exklusiv miljö som blivit en av Europas favoritdestinationer. I våra hem hittar du den perfekta platsen för ett lagom liv.

Lagom på Costa del Sol,
precis vad du behöver

Smarriga Spanien

Mer än 300 soldagar per år innebär många dagar med frukost, lunch och middagar utomhus tillsammans med släkt och vänner. Ett stenkast bort ligger Europas största frukt- och grönsaksodlingar som är en av hemligheterna till Spaniens världsberömda gastronomi och gör den här delen av världen till en dröm för alla foodies.

Upptäck våra hus i Europas paradis

Golf för alla

Costa del Sol är världsberömt bland både golfproffs och amatörer. I denna unika miljö kan du hitta mer än 70 golfbanor av hög kvalitet, designade av kända banarkitekter. Med mer än 300 soldagar om året är södra Spanien den perfekta platsen att bo på, fly till, och där du kan hitta ditt lagom.

Upptäck ditt drömhus

Sinnesro vid havet

Vad är bättre än att läsa en bra bok? Att läsa en bra bok på en kilometerlång strand i solen vid Medelhavet. På Costa del Sol med mer än 300 molnfria dagar om året kan du dessutom koppla av på riktigt. Leva som du alltid har velat, fundera i lugn och ro, finna dig själv och hitta ditt perfekta lagom. Ta reda på mer om våra hus.

Hitta nyckeln till dina drömmar

I samklang med naturen

Costa del Sol ligger i Malaga, en av de provinser i Spanien med flest naturparker. Bara några kilometer från kusten öppnar sig en värld av berg och skogar med inhemska träd och smultronställen där du kan koppla av, känna dig som ett med naturen och hitta ditt lagom. Upptäck våra hus som badar i sol 300 dagar om året.

Upplev det naturliga Spanien

Lagom
in the sun

Lev i perfekt balans med 300 soldagar om året


© AEDAS Homes 2021 Med ensamrätt

Privacy Policy - Cookies Policy